Мисията : борба с акнето

Някога като дете имах проблемна кожа с акне. Имах от всички обривни единици, черни точки, папули, пустули,кискомедони. Много се дразнех и ги стисках брутално. Имах рани и белези. Отидох няколко пъти на козметик. Кожата ми реагира бурно и пложението стана още по- зле. Ходих естествено на лекар, ползвах препарати със всичките им минуси и плюсове. Добре, че кожата ми е мазна и плътна, та севъзстанови от цялата тази инвазия. Обикалях аптеките. Беше ми станало хоби да събирам брошурки, да чета за продуктите за проблемна кожа и да ги пробвам.
Видях, че не става и започнах да ровя по – упорито и задълбочено, изчетох всичко каквото имаше налично по темата, механизми на възпаление, пропиони бактерии, пубертетски истории, възрастови акнета.
Сега след десетки години, имам собствена система за лечение на акне.
Тя включва анализ на личността, начина на хранене, темперамента, стресовите елементи, вида на акнето и възпалението, моментното състояние.
В системата има детокс с различни методи, антистрес елементи според случая,витамини,минерали, процедури и продукти за домашна грижа.
Нямам случай без резултат. Ето така моята лична драма се превърна в моя най – голям успех. Най- накрая аз се записах и на курс по медицинска козметика, за да се справя с проблема си. Сега правя това и за другите. И е страхотно !image144

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s