CRÈME CONTOUR DES YEUX BIOSENSIBLE

Crème_contour_des_yeux_biosensible-L
Чувствителни състояния на кожата®.
Crème Contour des Yeux Biosensible е специално проектиран за възстановяване и защита на епидермалната система, за да намали трайно признаците на чувствителност на кожата.
Хипоалергенната и офталмологично тестваната формула съчетава четири действия; Той незабавно инхибира възпалителната реакция и спомага за изглаждане на фините линии, причинени от дехидратация.
Той помага на кожата да се предпази от стрес и външни фактори, благодарение на хигроскопичните и липидните свойства на съставките си. И накрая, подобрява микроциркулацията на кожата, която изравнява тена, намалява тъмните кръгове и възстановява яснотата и яркостта на очите благодарение на богатите си и дрениращи стипчиви съставки.

Приложение:
Нанесете сутрин количество Crème Contour des Yeux Biosensible колкото лешник върху чиста кожа, като леко масажирате, докато продуктът не се абсорбира напълно.
Препоръчително е да прилагате крема само по протежение на супраорбиталната арка и инфра орбиталния ръб.

Бакшиш:
Невероятно в комбинация с Biologique Recherche Gel ADN Silk Gel.

Основни съставки:
Успокояващи средства: полизахарид, млечни протеини, екстракти Kudzu и Wasabi.
Хигроскопични и липидни агенти: концентрат на керамид, екстракт от плодова каша Baobab, масло от касис, масло от варварски смокини, масло от Sacha Inchi и масло от жожоба.
Средства против тъмни кръгове: специфичен биологичен комплекс за оксигениране на Biologique Recherche, артишок, конски хвощ, бетаин, родиола роза, мая, червен лозов лист, нар и екстракт от листа на бял чай.
За да установите вашия персонализиран домашен режим и план за лечение, моля, свържете се с мен или уговорете час, за да получите консултация, за да се уверите, че покупката е подходяща за вашата кожа
За контакти : 0898220251,0887700480, Славина Дончева,
http://www.derma-expert.eu

Вашият коментар